Tipy a rady jak na facebookovou stránku

05.04.2016 15:36

Facebooková stránka

Určitě, každý zná facebook a sleduje, alespoň jednu stránku. Já už mám docela hodně zkušeností, abych vám mohla poradit jak rozjet stránku od úplného začátku :D PS: moje stránka se jmenuje Keep calm and love guinea pig ( 1829 likes )

Jednoho dne se rozhodnete, že si založíte stránku. Stránka má vystihovat to co na ní budete psát. Rovněž název musí vystihovat účel stránky (téma).

Určitě bych začla tím, že dám na stránku úvodní a profilovou fotku a napsala nějaký úvodní příspěvek.

Určitě bych se zeptala ostatních stránek o sdílení atd... Určitě musíte mít, odhodlání a trpělivost. Lidi nepřijdou hned bude to trvat.

Další krok je udělat stránku něčím zajímavou. Hrát s lidmi hry, dělat soutěže a nejdůležitější je nabrat !aktivní! adminky!!! Nikdo nebude sledovat stránku, kde je jenom jedna adminka. To musí být sakra dobrá! Důležitá je také aktivita adminek. Nestačí přidat jeden příspěvek za den, týden NE!!! Stránka potřebuje každodení aktivitu. Důležitá je také komunikace s fans. Pokud se jim bude tvá stránka líbit budou jí sdílet dále a budou nabývat likes a fans :D

Důležité informace můžeš připnout na stránce. Tyto příspěvky budou stále nahoře a nebudou někde straceny v nových. Také je fajn mét v mobilu stáhlou aplikaci ( Správce stránek ). Přez tuto aplikaci nemusíte zapínat počítač a můžete rovnou psát příspěvky, odpovídat na zprávy, sledovat aktivitu a mnoho dalších jiných :d

Přeji hodně štěstí :D